Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzemanyag adalékok

Rendezés:

Spuri üzemanyag adalék, E10 benzin adalék piros szinü 500ml

Működési mechanizmus: - A SPURI üzemanyagba adagolva az ellátó rendszert tisztítja. - A nagytakarítást a robbanótérben is folytatja, egészen a kipufogórendszeren át, folyamatosan. - Második technikai jellemzője, hogy folyamatosan keni az üzemanyaggal érintkező felületeket, kopáscsökkentő hatást kifejtve. - Hosszantartó használat mellett a mozgó fémalkatrészeket fényesre edzi. - Harmadik alapvető előnye, hogy egységnyi üzemanyagból a tisztítás után minimum 10%-kal több energia, illetve teljesítmény nyerhető, mert javítja az égéshez szükséges oxigén affinitását, növelve a katalizátorok éllettartamát és hatékonyságát. - Hígítja az üzemanyag téli konzisztenciáját, így dermedésgátlóként is használható! -Ólompótló hatású! A Spuri használata: A SPURI-t tankolás előtt öntsük az üzemanyaghoz 2 ezrelékben. (Pl.: 100 literhez 2 dl-t), így 1 flakon 250 liter üzemanyaghoz elegendő. Az üzemanyaghoz való adagolást tankolás előtt célszerű elvégezni. A mennyiséget a flakonon lévő mérce segítségével tudjuk ellenőrízni.

Az E10 benzinhez létkérdés a SPURI

Minden autós fél, mert a szakma nem ismeri el a több etanol jelenlétét a benzinbe. Igazuk van. Azonban nem azonnali tönkre menetelről beszélünk, hanem alattomos minden alkatrész szép lassan való meghibásodásáról. Nem lesz ilyen gondja, ha folyamatosan használja a SPURI üzemanyag adalék valamelyik fajtáját. Mindegy melyiket. Tönkre menetel ezen oknál folytán kizárt.

Ám van egy olyan tényező, mely teljes egészben nem küszöbölhető ki, mint a fűtőérték drasztikus csökkenése, ezzel párhuzamosan pedig a fogyasztás növekedése a normál 95-öshöz képest. A SPURI jelentősen javítja az újabb energia hátrány nagy részét, úgy 60%-ban. De valljuk be több más bio alkohol származékkal és más gyenge fűtőértékű folyadékot is bele kevernek a benzinbe ezért ez meg is látszik az üzemanyagokon.

Nem javaslom a prémium üzemanyagokat sem, sok más ok miatt sem, de előnyt nem nyújt az biztos, gazdaságit, fogyasztásbelit, tartóssági megoldást biztos, hogy nem! Drágább, és nem fogyaszt belőle kevesebbet, és oktánszám oltárán elvérzik a többi mintegy 40 féle fontos benzinjellemző. No, ezért nem éri meg! 

Aki ezután is SPURI –t használ teljes biztonságba lesz. Mi garantáljuk, hisz már 2014-be fejlesztéseinkkel gondoltunk a jövőre!  Erről is olvashat honlapunkon.

„Az E10 benzin, és a SPURI motor védelem” címmel!

http:/#slspuri-adalek.hu/content/view/225/1/

3.990 Ft