Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Armin

Rendezés:

Avide LED Reflektor Slim SMD 10W NW 4000K Gyorscsatlakozós ABSSFLNW-10WQC

 • Alapadatok

  Szabályozható Színhőmérséklet Nem
  Márka Avide
  Vonalkód 5999097930282
  VTSZ 9405423990
  Garancia 3 év
  Szín Fekete
  Anyag Alu+Üveg
  Technológia LED
  Élettartam 25 000 óra
 • Technikai Paraméterek

  Foglalat IP68 connector
  Teljesítmény 10 W
  Hagyományos watt megfelelőség 60 W
  Feszültség tartomány 220-240 V
  Kábelhossz 0,3 m
  Működési hőmérséklet -20 - +40 °C
  IP Védettség IP65
  Kábel típus 3G1.0
  Szélesség 92 mm
  Magasság 67 mm
  Színhőmérséklet 4 000 K
 • Világítástecnikai Adatok

  Fényáram 800 lm
  Színhőmérséklet NW
  Világítási szög 120 °
  Chip típusa SMD
  Színvisszaadási index >80
 • Funkcionalitás

  PIR szenzor Nem
  Szabályozható fényerő Nem
  Teljesítménytényező >0.9
3.700 Ft

Entac Szerelőlámpa 1W COB + 3W XPE Újratölthető EWL-1W-COB-R

A kényelmes szerelésért válassza az Entac 1W-os, újratölthető szerelőlámpáját. Szerelés közben mindig vannak olyan helyzetek, eldugott részek, amikor a helyiség fő fényforrása nem elegendő, nem tudja bevilágítani a szerelésre váró területet. Ilyenkor használhatjuk ki igazán az Entac multifunkcionális szerelőlámpáit. 1W-os, újratölthető szerelőlámpánk akasztóval és mágnessel van ellátva, hogy segítségével minél több lehetőséget kínáljunk az igényeknek megfelelő elhelyezésére, így biztosan a kívánt terület kerül megvilágításra. Kis mérete biztosítja a praktikusságot és a hordozhatóságot. Kihajtható lábával kis reflektorként is üzemeltethetjük, így 1 darab 1W-os COB chippel 250 lumen fényerővel biztosít világítást, amellyel maximum 5 méteres távolságra világíthatunk. Multifunkcionalitásának köszönhetően a tetején egy 3W-os XPE LED is helyet kapott mely 150 lumen fényerővel rendelkezik. A termék Li-ionos, 18650-es akkumulátorral üzemeltethető, USB kábellel újratölthető, működési ideje legfeljebb 8 óra.

 • Technikai Paraméterek

  Teljesítmény 3 W
  IP Védettség IP20
  Max. világítási táv 5 m
  Energiaforrás

  Li-ion (18650)

 • Világítástecnikai Adatok

  Fényáram 250 lm
 • Funkcionalitás

  Max. üzemidő 8 óra
5.990 Ft

Entac Elemlámpa Teleszkópos, Kihúzható Nyakkal 1W Alu

Biztosítson világítást magának minden helyzetben az Entac kihúzható nyakú, alumínium elemlámpáival. Áramszünet idején, kirándulásokon, téli, sötét reggeleken és sok más esetben válhatnak hasznukra az elem és zseblámpák. A kihúzható nyakú, alumínium lámpánk mágnessel van ellátva, hogy segítségé minél több lehetőséget kínáljunk az igényeknek megfelelő elhelyezésre, így biztosan a kívánt terület kerül megvilágításra, övklipszes kiszerelésével pedig rendkívül hordozható. IP44-es tulajdonságának köszönhetően nedvesebb időjárásban is használható és alumínium anyaga biztosítja az időtállóságot. Az elemlámpa kihúzható nyakas kialakítása biztosítja, hogy szűk helyekre is bevilágítsunk. A hajlítható nyak, megkönnyíti a fény irányítását. A lámpa fényét 1W teljesítményű és 30 lumen fényerejű LED biztosítja, amellyel maximum 10 méteres távolságra világíthatunk. Az elemlámpa 4 darab LR44-es elemmel üzemeltethető. Működési ideje 5 óra. Teleszkópos nyak állítható hossza: 70 mm - 568 mm.
2.990 Ft

Entac Lapos Szerelőlámpa, Munkalámpa 3W LED

A kényelmes szerelésért válassza az Entac Lapostok szerelőlámpáját. Szerelés közben mindig vannak olyan helyzetek, eldugott részek, amikor a helyiség fő fényforrása nem elegendő, nem tudja bevilágítani a szerelésre váró területet, legyen az kültéren vagy beltéren. Ilyenkor használhatjuk ki igazán az Entac multifunkcionális szerelőlámpáit. A Lapostokos szerelőlámpánk akasztóval és mágnessel van ellátva, hogy segítségével minél több lehetőséget kínáljunk az igényeknek megfelelő elhelyezésére, így biztosan a kívánt terület kerül megvilágításra. Kis mérete biztosítja a praktikusságot és a hordozhatóságot. IP44-es tulajdonságának köszönhetően rendkívül időtálló és nedvesebb időjárásban is használható. A termék 3W teljesítménnyel és 200 lumen fényerővel működik, amellyel maximum 30 méteres távolságra világíthatunk. 3 darab AAA-s elemmel üzemeltethető, működési ideje akár 4 óra.
1.990 Ft

Entac Szerelőlámpa, Munkalámpa COB 6W+1W Dual Battery

A kényelmes szerelésért válassza az Entac Dual Battery újratölthető szerelőlámpáját. Szerelés közben mindig vannak olyan helyzetek, eldugott részek, amikor a helyiség fő fényforrása nem elegendő, nem tudja bevilágítani a szerelésre váró területet, legyen az kültéren vagy beltéren. Ilyenkor használhatjuk ki igazán az Entac multifunkcionális szerelőlámpáit. A Dual Battery újratölthető, IP65-ös tulajdonságának köszönhetően rendkívül időtálló és nedvesebb időjárásban is használható. A termék 1 darab, 6W teljesítményű és 240 lumen fényerejű, COB fényforrással működik, illetve oldalán, fehér, 1W LED fényforrás biztosítja a multifunkcionális világítási lehetőségeket. USB töltővel újratölthető, amelyet tartalmazza a csomagolás. A beépített 2x18650-es akkumulátor töltési ideje 5 óra, működési ideje akár 10 óra. Igény esetén a termék üzemeltethető 3 darab AA-s elemmel is. Power Bank funkciója biztosítja, hogy munka közben, más elektromos eszközei is áramhoz jussanak. 

Méretei: 174 mm x 125 mm

Funkciók: 100% fényerő, 50% fényerő, villogó funkció, oldalsó fény

9.500 Ft

Entac Elakadásjelző Lámpa COB Újratölthető Napelemes LED

IP44-es tulajdonságának köszönhetően rendkívül időtálló és nedvesebb időjárásban is használható. A termék napelemes funkciójának segítségével energiatakarékos és pénztárcabarát módon juthatunk fényhez. Emellett Li-ion-os akkumulátorját a tartozékként hozzáadott USB töltőkábellel is feltöltheti, így bármilyen helyzetben üzemeltetheti a lámpát. Power Bank funkciója biztosítja, hogy munka közben, más elektromos eszközei is áramhoz jussanak. A termék 5W teljesítménnyel és 300 lumen fényerővel működik, amellyel maximum 50 méteres távolságra világíthatunk. Üzemideje legfeljebb 4 óra. Töltöttség-visszajelzővel ellátva, USB csatlakozó a különböző eszközök töltéséhez, illetve micro USB csatlakozó a lámpa töltéséhez (amennyiben a fényviszonyok nem teszik lehetővé a napelemes töltést).

Funkciók: 100%-os fehér fényerő, 50%-os fehér fényerő, pirosan világító háromszög, pirosan villogó háromszög fényjelzés

Méretei: 186 mm x 167 mm x 40 mm

Világítási távolság: 50 méter

5.900 Ft