Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ragasztás és tömítés technika

Rendezés:

MANNOL Windshield Repair Kit, szélvédő-javító készlet 9804

A készlet tartalma:
- Javítógyanta - 1 db.
- Ragasztólemez - 3 db.
- Piros gomba alakú alap - 1 db.
- Hőre lágyuló műanyagok - 5 db.
- Kaparó pengével - 1 db.
- Rugós kapcsos fecskendő - 1 db.
- Tisztítókendő - 1 db.
- Piros gomb - 1 PC.
- Fekete O-gyűrű - 2 db.

Szélvédőjavító készlet - professzionális készlet szélvédők helyreállításához. Más hasonló termékektől eltérően nem igényel ultraibolya sugárzást. A készlet alapelve, hogy a forgácsokról, repedésekről levegőt távolítanak el, és erős gyantával töltik fel, ami az üveg kezelt területét még erősebbé teszi, mint korábban. A legjobb eredmény elérése érdekében a sérülés után a lehető leghamarabb el kell végezni a javítást. Mielőtt a csorba vagy repedezett terület szennyezett lenne.

Tulajdonságok:
- Minimálisra csökkenti a repedések kockázatát a szélvédőn lévő kátyúk vagy forgácsok kezelése után, és megakadályozza azok további terjedését;
- Kiváló minőségű, rendkívül alacsony viszkozitású javítógyanta megbízhatóan kitölti a legkisebb repedéseket is;
- Lehetővé teszi a szélvédő helyreállítását 30-50 percen belül.

Alkalmazás:
1. Tisztítsa meg a sérült szélvédőt a portól és szennyeződésektől egy tisztítókendővel. A legjobb eredmény érdekében ajánlatos zsírtalanítani a forgács körüli üvegfelületet féktisztítóval.
2. Távolítsa el az üvegdarabokat a sérült területről egy speciális, a készletben lévő piros gombbal.
3. Helyezze be a ragasztólemezt úgy, hogy a sérült terület a közepén legyen.
4. Helyezzen egy fekete O-gyűrűt a ragasztótárcsa furatának szélei köré. A fekete O-gyűrűk többször használhatók.
5. Ragasszuk rá a piros gomba alakú alapot a ragasztókorong tetejére, és csepegtessünk be 2-6 csepp javítógyantát egy tubusból a sérülés mértékétől függően – minél több sugara van a repedésnek és minél hosszabb a hossza – annál több gyantára van szükség. hogy kitöltse ezeket a repedéseket.
6. Helyezze be a fecskendőt a gomba alakú alapba úgy, hogy a dugattyú teljesen le van nyomva. Ezután húzza a dugattyút amennyire csak lehetséges, vákuumot hozva létre a dugattyú alatt. Várjon 10 percet. Távolítsa el a fecskendőt. Nyomja vissza a dugattyút, és helyezze a fecskendőt az alapra, majd ismét húzza ki a dugattyút, amennyire csak lehetséges, és várjon további 10 percet.
7. Távolítsa el a fecskendőt, a gomba alakú alapot, a fekete gyűrűt és a ragasztókorongot. Szükség esetén kaparóval tisztítsa meg az üveget a ragasztókorongról. A javítógyantát a megmaradt sérült területekre és repedésekbe helyezni. Fedje le a sérült területet termikus lemezzel felvitt javítógyantával. Simítsa el a hőre lágyuló műanyagot kaparóval és tisztítókendővel, hogy szorosan illeszkedjen az üveghez, és ne legyenek alatta légbuborékok. Távolítsa el a felesleges gyantát a hőre lágyuló műanyagok széléről egy tisztítókendővel. Várjon 15 percet.
8. Távolítsa el a hőlemezt, vagy kaparja le egy kaparóval. Ezenkívül óvatosan kaparja le a megszáradt javítógyantát az üvegről.

2.990 Ft