Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ragasztók

Rendezés:

Technicoll fém ragasztó gyurma 40 g E-174

Alkalmazható többek között motortestek és olajteknők repedésének javítására, megszakadt menetek, kikopott hengerek stb. reparálására. Helyettesíti a hegesztést.

Plasztikus, kétkomponensű ragasztó. Ellenáll dörzsölésnek és kémiai anyagok hatásának. Pótolja a fémekben, ötvözeteikben és öntvényeikben keletkezett felületi hiányt. Ideális drága, nehezen pótolható alkatrészek javításához.

1.800 Ft

Technicoll PP, PE, PTFE műanyag ragasztó gél 4 g+4 ml C-086

A készlet egy cianoakrilát alapú ragasztóból és egy polielofinhez és más nehezen ragasztható (PTFE, szilikon) műanyagokhoz szánt alapozóból áll.

A gél nem folyik le függőleges felületekről, alkalmazása különösen porózus anyagokhoz ajánlott. Alapozó nélkül hagyományos anyagokhoz is használható.

2.300 Ft

Szélvédőragasztó Sika, Sikatack GO4it, 4 órás műhelyelhagyás, 300 ml

A SikaTack Go4it! hidegen feldolgozható fekete-primermentes szélvédő-ragasztó, amely 4 órás műhelyelhagyási időt biztosít. Kézi pisztollyal is könnyen feldolgozható, kiválóan tapad fekete primer nélkül a szokásos alapfelületeken.
3.990 Ft

Versachem Magnum Steel tömítő gyurma, 57 g

Acél erősségű, szürke színű epoxy gyurma. 5 perc igazíthatóság, 15 perc kötésidő, 60 perc teljes kötésszilárdság.

Csiszolható géppel megmunkálható, fűrészelhető, reszelhető és festhető. Kiváló minden fémre, műanyagra, fára. Stb. Felh.: kipufogó rendszer, tartály, hűtő,motorblokk, akkumulátor, olajtartály, csövekhez. 210 °C-ig hőálló. Víz alatt is alkalmazható.

3.250 Ft

Pro Seal Hideghegesztő, 15 perces, 2*28 g (2Komp) ragasztó

Gyári vagy utángyártott alkatrészek Önnek

Feleslegessé teszi a hegesztést és a forrasztást. Fúrható, csavarmenetezhető, géppel megmunkálható, homokkal fulyatható vagy reszelhető. Ellenáll gázolajnak, dízel üzemanyagnak, motor olajnak, sebváltó olajnak, fékolajnak és víznek. Fagyálló,ill. 150 Cels. fokig hőálló. Igazítási idő 15 perc szobahőmérsékleten. A teljes kötéshez elég 24 óra szobahőmérsékleten. Ajánljuk pl. eltört sebváltó, különféle csövek, hűtő repedés, öntvény lyukadás, stb. javítására.

4.200 Ft

Pro Seal Hideghegesztő, 4 perces, 2*28g ragasztó

64605 pro seal weld quick. Rendkívüli keménységű gyors hideg-hegesztő. 

Feleslegessé teszi a hegesztést és a forrasztást. Fúrható, csavarmenetezhető, géppel munkálható, homokkal fújatható vagy reszelhető. Ellenáll gázolajnak, dízel üzemanyagnak, motor olajnak, sebváltó olajnak, fékolajnak és víznek. Fagyálló, illetve 150 Celsius fokig hőálló. Igazítási idő 3-5 perc szoba-hőmérsékleten. A 80%-os kötéshez elég 1 óra szoba-hőmérsékleten. A teljes kötéshez 24 óra szükséges.

4.200 Ft

Chemistik Epoksyl kétkomponenses ragasztó, 2*20 g

Kétkomponensű epoxy ragasztó, felhasználható különböző fémek, műanyagok, kerámiák, keményfaanyagok javítására, ragasztására, erős, jól megmunkálható, csiszolható és festhető kötés létrehozására alkalmas. A létrehozott ragasztás olaj és vegyszerálló. A ragasztás viszonylag hosszú kötésideje gyakorlattal nem rendelkező barkácsolók számára is lehetőséget ad a pontos jó minőségű javítások elvégzésére. A super stick epok sy l háztartási és barkács célokra ajánlott ragasztó. Felhasználási javaslat: A ragasztandó felületeket alaposan tisztítsuk meg, zsírtalanítsuk. A ragasztós tubusokat bontsuk fel, majd az egyenlő mennyiségben kinyomott komponenseket jól keverjük össze, a kapott ragasztó elegyet egyenletesen vigyük fel a ragasztandó felületekre, és összeillesztés után rögzítsük a munkadarabot. A ragasztó kötésideje 1,5-2 óra, de a mechanikai szilárdsághoz 24 óra szükséges.
1.900 Ft

CX-80 AutoWeld hideghegesztő, 2*27 g ragasztó

Gyári vagy utángyártott alkatrészek Önnek

Felhasználási területei: mechanikai javítások, motorblokk repedések, szelepfészek és szelepvezető rudak, különféle repedések és szivárgások, szivárgó bojlerek, a fürdőszoba berendezései, kerámia lapok, mosógépek, szárítók, fűnyírók, stb.

A hideghegesztés, a legerősebb varrat a világon. Rögzít, kitölt és összeköt kemény felületeket: öntöttvas, acél, alumínium, mindenfajta faanyag, kerámia és műanyag. A varrat fúrható, csiszolható, menetet is lehet vágni benne, valamint teljes garanciával megmunkálható úgy, hogy nem zsugorodik. 25 percig alakítható, 315°C üzemi hőmérsékletig. Olaj, benzin és vízálló valamint vegyi anyagoknak is ellenáll.

2.990 Ft

CX-80 KwikWeld epoxy ragasztó, hideghegesztő 2*27 gramm

Gyorsan száradó kétkomponensű epoxi-ragasztó minden kemény felületre

  • Erős kötést hoz létre. Ragaszt, kitölt, javít minden kemény felületen, mint például fém, acél, vas, alumínium, sárgaréz, réz, cink, fa, porcelán és műanyag.
  • Fúrható, lyukasztható, marható, csiszolható, lakkozható, menetezhető.
  • Hőállósága: 1500C-ig
  • Minőségét megőrzi: 25 évig

Alkalmazható:

  • Ragasztás és javítás repedt motorblokkoknál, csigák, generátor és fogaskerekek, szívárgás, szivárgó vízmelegítők, hűtő egységek, kályha, fürdőszoba szerelvény, csempe, cső, hideg és meleg víz, csavarok, anyák és dugók, mosógépek, szárítók, kaszák.
  • Kiszerelés:2*27ml
2.990 Ft

Permatex H2 Hold Epoxy, víz alatt is kötő epoxy ragasztó 25 ml 84200

Két komponenses, víz alatt kötő, rugalmas, víztűrő epoxy.

Víz alatt is kötő, rugalmas gyorsepoxy.
Alkalmas fém, fa, beton, üveg, műanyag, üvegszál porcelán, kerámia ragasztására

4.200 Ft

Devcon 5 perces epoxy, ragasztó 25 ml S-208

5 perces, kétkomponenses epoxy

Kiválóan alkalmas fémek, beton, fa, üveg, kerámia ragasztására. Kötés kezdete 5 perc elteltével. Még formázható 15 percig. A teljes kötéshez 1 óra szükséges. A kötésidők a szobahőmérsékletnél hűvösebb helyen meghosszabbodhatnak, meleg környezetben lerövidülnek. Színtelen, vízálló és nem gyúlékony kötés jön létre. Az adagolószerkezet biztosítja a két komponens egyforma adagolását.

2.600 Ft

Devcon 5 perces epoxy ragsztó gél 25 ml S-210

Kiválóan alkalmas fémek, beton, fa, üveg, kerámia ragasztására. 5 perces, krémszínű, sűrű gyors epoxy.

Kötés kezdete 5 perc elteltével. Még formázható 15 percig. A teljes kötéshez 1 óra szükséges. A kötésidők a szobahőmérsékletnél hűvösebb helyen meghosszabbodhatnak, meleg környezetben lerövidülnek. A környezeti hőmérséklet 5-93 fok közé essen. Krém színű, vízálló és nem gyúlékony kötés jön létre.  Kiválóan használható ott, ahol fontos az el nem folyás

2.300 Ft