Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Téli szélvédő takaró M méret, vízhatlan 5-3301-246-4010

Lengyel
2.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 5-3301-246-4010
Várható szállítás: 2024. július 24.
Elérhetőség: Raktáron
  • magassága: 70 cm,
  • szélessége, ami látható: 110 cm,
  • teljes szélesség: 156 cm,
  • felszerelése nagyon egyszerű,
  • 40°C-on kézzel mosható, 
  • az anyag összetétele polipropilén nem szőtt szövet (100% poliészter)

A WINTER fagyvédő burkolat hatékonyan védi a parkoló autó ablakait a fagytól, a jégtől és a hótól. Megvédi autóját, és kényelmet biztosít. Naponta időt és energiát takarít meg azzal, hogy megvédi a dértől az autó ablakát. Kiváló minőségű anyagból - SPUNBOND nem szőtt anyagból, nagy fagyállósággal. Professzionálisan erős, de nem károsítja és karcolja az üveget. Újrafelhasználható termék. Univerzális méretben készült - a legtöbb autómodellhez használható. A termék nagyon könnyen összeszerelhető és tisztítható. Az alacsony hőmérséklet többé nem ijeszt meg!

A TÉLI burkolatnak köszönhetően az autó hosszú ideig kint maradhat még nagyon hideg napokon is. Az üvegre tett burkolat megakadályozza a dérképződést, ezért eltávolítása után az üveg abban az állapotban marad, amelyben a burkolat használata előtt hagytuk. A huzat segít abban, hogy gyorsabban és hatékonyabban végezze el napi feladatait. Amikor reggel készen áll a vezetésre, egyszerűen vegye le a járműről a rajta felgyülemlett hóval együtt, és dobja le egy mozdulattal. A burkolat hatékonyan védi az üveget a szennyeződésektől is, amelyeket pl. a madarak, a fákról lehulló levelek. A WINTER fagyvédő huzat szürke színű. Ez a szín tökéletesen illeszkedik bármilyen típusú és színű autóhoz. Elegánsnak tűnik, kellemes a szemnek és magas esztétikai benyomást kelt. A szín nagyon praktikus, megakadályozza a szennyeződések képződését, és alig látható rajta a szennyeződés. A termék nagyon könnyen tisztítható - a huzat 40 fokon mosható. A huzat nagyon egyszerűen és gyorsan fel- és levehető - az összeszerelés ajtóval történő becsapással történik.

„Q” jelzéssel ellátott ökológiai termék, mely a legjobb minőségű szövetekből és kiegészítőkből készült huzatokhoz készült. Az ezzel a jelzéssel ellátott burkolatok jó működési tulajdonságokkal rendelkeznek (kopásállóság, hámlás, szakadás), ami biztosítja tartósságukat és hosszú élettartamukat. A termék a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelel. A BASIC LINE sorozat terméke, melynek mottója - nagyon jó minőség elérhető áron. Jó minőségű alapanyagokból készült. Ennek a márkának a burkolatai minden szilárdsági és minőségi szabványnak megfelelnek. A jó anyagokból végzett gondos megmunkálásuk tökéletes az autóipar számára.

2.990 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek