Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr.Marcus termékek

Rendezés:

Dr. Marcus All Textile Cleaner kárpit tisztító pumpás 750ml

A Dr. Marcus All Textile Cleaner textil alkatrészekhez rendkívüli hatásokat biztosít a titán egyedülálló formulájának köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy részecskéi mélyen behatoljanak az anyagba és eltávolítsák az összes nehéz foltot. A tisztítási folyamat során a titán részecskék védőréteget hagynak maguk után, ami segít csökkenteni a szennyeződést és a negatív UV-hatást, és még az új foltokat is elkerülni. Néhány parfümtartalom miatt kellemes és finom aromát is biztosít az autóban. A Dr. Marcus autókozmetikumok használata egyszerű, csak 20 cm-es távolságból szórja be a kárpitokat, ecsettel vigye fel a habot az egész alkatrészre, majd törölje le egy ronggyal.

Űrtartalom: 750 ml

1.750 Ft

Dr. Marcus Ultimate Shampoo Wax sampon és wax

Az általános tisztítási célra tervezett viaszos Dr. Marcus autósampon bármilyen autó karosszériájához alkalmas. A Dr. Marcus Titanium termékekkel gyorsan eltávolítható a különböző típusú útszennyeződés, így előkészítve a felületet a további karbantartási munkákhoz. Győződjön meg arról, hogy autója védve van a szélsőséges időjárási viszonyoktól, a heves esőzésektől a túlzott napfényig. Kerülje el, hogy a festékbevonat elkenődjön, vagy porral és szennyeződéssel borítsa be. Ehelyett hagyja, hogy autója ragyogjon és csillogjon. A titán autósampon rendkívül hatékony,

használjon 50 ml-t 7 liter vízhez!

1.490 Ft

Dr. Marcus Insect & Tar Remover rovaroldó, kátrányoldó, felület tisztító pumpás, 750 ml

A Dr. Marcus rovar- és kátrányeltávolító hatékony folyadék, amelyet a karosszérián és az ablakokon használnak a madárürülék vagy kátránymaradványok kezelésére. Az autófestékhez, műanyaghoz vagy üveghez biztonságosan használható az autó karosszériájának bármely részén. A speciális fúvókának köszönhetően egyszerű felhordás lehetséges. Permetezzen az autótisztító folyadékot 20 cm távolságra a felülettől, várjon 3-5 percet és figyelje, hogyan tűnik el a makacs szennyeződés!

Űrtartalom: 750 ml

1.750 Ft

Dr. Marcus felnitisztító, keréktárcsa tisztító spray, 750 ml

A fejlett technológiákat szem előtt tartva bemutatjuk a Dr. Marcus All Wheel Cleanert.

Biztonságos módon szabaduljon meg a portól, a gumitól, az aszfalttól a keréktárcsákon, sőt még a fékbetétekről származó portól is.

Ügyeljen arra, hogy autója kerekei védve legyenek a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben.

Hagyja, hogy sokáig ragyogjanak.

Az autóápolás még soha nem volt ilyen egyszerű!

Permetezze be a felületet 20 cm-es távolságból, várjon 3 percet, majd törölje le a szennyeződéseket egy ronggyal. Varázslatos eredmény érhető el csupán néhány perc alatt.
Űrtartalom 750 ml.

1.890 Ft

Dr. Marcus gumiápoló pumpás spray, 750 ml

A fejlett technológiát alkalmazó Dr.Marcus Intensive Tire Shine hatékonyan tisztítja a gumiabroncsokat, így a nyári és téli gumikat is ragyogóvá és vadonatúj megjelenésűvé varázsolja.

A kettős titán védelem UV szűrővel borítja a felületet és visszaállítja az eredeti mélységet és színintenzitást.

A titán autómosó termékek használata egyszerű!

Csak permetezze be egyenletesen az abroncs felületét, és 5 perc múlva törölje le a felesleges folyadékot egy ruhával.

Javasoljuk a Dr. Marcus Titanium Wheel Cleanerrel együtt használni.
Űrtartalom: 750 ml

2.100 Ft

Dr. Marcus műszerfal és műanyagápoló 750 ml

A műszerfal karbantartásáért és felújításáért a Dr. Marcus Satin Cockpit Milk gondoskodik a hosszan tartó frissességről és tisztaságról.

Ezenkívül UV-védő funkciókkal rendelkezik, valamint megakadályozza a műanyag öregedését, és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik.

Természetes parfümtartalmának köszönhetően kellemes aromát hagy a megtisztított felületeken.

A gyártási folyamat svájci technológián alapul.

A Dr. Marcus autókozmetikumok használata egyszerű, csak 20 cm-es távolságból szórja be a műszerfalat, egy kendővel kenje be tejes állagú krémmel az egész felületet, hagyja, hogy megszáradni.

Űrtartalom: 750 ml

2.750 Ft