Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kipufogó alkatrészek

Rendezés:

HOLTS REPAIR BANDAGE kipufogó javító bandázs szalag

A Holts Gun Gum kipufogó-javító termékcsaládja megkönnyíti a kipufogógáz bármely szakaszának rögzítését, tömítési problémáinak kezelését..

A Gun Gum Bandage-t arra fejlesztették ki, hogy percek alatt kijavítsa a kis lyukakat a gáztömör tömítés érdekében. A kötést könnyű használni; egyszerűen nedvesítse meg és tekerje a lyuk köré, majd hagyja megszáradni és megkeményedni. Probléma megoldódott.

Kijavítja a kis lyukakat
Alkalmas egyenes vagy ívelt csövekre
Gyorsan és egyszerűen használható
Szerezzen könnyű javítási megoldást hangtompítójához a Gun Gum Repair Bandage segítségével.

1.800 Ft

Holts Metal Repair Bandage kipufogó csőjavító egyenes szakaszhoz 12 cm hosszú HREP0059A

Ha a kipufogó hangtompítóján, csővén lyuk vagy repedés van, a Gun Gum kipufogójavító termékcsalád mindent tartalmaz, ami a könnyű és tartós javításhoz szükséges.

A speciális fejlesztésű Metal Repair Bandage könnyen használható megoldás egyenes csövekhez. Mindig a Holts Gun Gum pasztával együtt használja az állandó, gázlezáró tömítés érdekében.

A Gun Gum Wide Metal Repair Bandage teljesen rugalmas, így a kipufogó hangtompítója méretéhez igazíthatja. Nem kell szétszerelni a kipufogót, így ideális otthoni javításokhoz. Egyszerűen alkalmazza a Holts Gun Gum pasztát, és illessze a flexiwrap-ot a sérült területre, hogy percek alatt tartós gáztömör szigetelés legyen.

Alkalmas egyenes csövekhez, (20 mm+ lyuk), katalizátorokhoz, DPF-ekhez és/vagy dobok függőleges oldalfalaihoz

Gyorsan és egyszerűen használható

3.990 Ft

HOLTS Easy Fit Metal kipufogócső és kipufogódob javító HREP0058A

Mi az a Gun Gum Easy Fit fém javítókötés?

Bárhol is van a kipufogó sérülése, a Holts rendelkezik egy Gun Gum termékkel, amely meg tudja javítani.

Az Easy Fit Metal Repair Bandage egy kipufogó-javító készlet a Gun Gum termékcsaládunkból, amely egy állítható burkolatot tartalmaz, amely a kipufogócső szakaszaiban vagy a hangtompítódoboz és a cső találkozásánál lévő kanyarokhoz illeszthető.

A speciális rugalmas kialakításnak köszönhetően otthon is könnyedén megjavíthatja ezeket a trükkös területeket. A burkolat szorosan illeszkedik, és Gun Gum Paste-tal kell lezárni, hogy állandó gáztömör tömítést hozzon létre, és nincs szükség szétszerelésre vagy cserealkatrészekre.

Alkalmas íves csövekhez, katalizátorokhoz, részecskeszűrőkhöz, hátsó dobozokhoz vagy kipufogócsövekhez.
Használja a Gun Gum kipufogópasztával az állandó javításhoz
Gyorsan és egyszerűen használható

2.990 Ft

Kipufogó rézanya, peremes alátéttel M10X1,25 BOSAL 258-047

Anyaga: vörösréz,

M10X1,25,

Peremes alátéttel

Kulcsnyílás: 14 mm,

Teljes magassága: 8 mm,

200 Ft

Kipufogó rézanya, önzáró M10X1,25 APT A521

Anyaga: vörösréz,

M10X1,25,

Önzáró,

Kulcsnyílás: 17 mm,

Teljes magassága: 10 mm,

BOSAL referencia: 258-058

300 Ft

Holts Firegum kipufogó tömítő paszta FG1RP 150g

Mi az a Firegum?


Az kipufogó alkatrészek összeszerelésekor segít megoldani a zajjal vagy szivárgó kipufogógázokkal kapcsolatos problémákat. Motorja hatékonyabban fog működni, és percek alatt otthon is elvégezhető.

A Holts Firegum egy olyan kipufogószerelvény paszta, amelyet speciálisan arra fejlesztettek ki, hogy gázzáró tömítéseket nyújtson a csatlakozásoknál, ahol a gyenge illeszkedés.

Gyors és könnyen használható a gyors összeszereléshez, így tökéletes otthoni kipufogógáz-cserékhez. Ez egy professzionális minőségű termék, amely állandó megoldást nyújt, amely ellenáll a hőnek és a rezgéseknek.

- Ellenáll a rezgésnek
- Az állandó tömítés garantált
- Gyors és könnyen használható
- Holts Firegum segítségével professzionális eredményeket érhet el 

1.990 Ft

Holts/CRC kipufogó javító, tömítő paszta 200 gramm

  • Kiválóan alkalmas lyukak és repedések gyors és szakszerű, házilagos javítására
  • Hatékony megoldás a költségesebb alkatrész pótlása helyett
  • Megoldást jelenthet a nehezen hozzáférhető helyeken is
2.750 Ft

Kipufogó tömítő paszta Bosal 190g

A Bosal kipufogó tömítő paszta a kipufogó berendezés egyszerű, olcsó és gyors javítására szolgál. Azbeszt- és oldószermentes, környezetkímélő, hőálló és gáztömör javítást biztosít kisebb lyukak és repedések esetében. Hőre keményedik, könnyedén és egyszerűen alkalmazható.
1.990 Ft

Kipufogó bandázs szalag CarPlan bandage

A Carplan kipufogó javító kötés egy igen erős és tartós epoxigyanta bandázs, amely hő hatására tartósan és légmenetesen képes lezárni a sérült kipufogót. HASZNÁLATA: Tisztítsa meg a sérülés helyét és környékét a felszíni rozsdától, zsírtól és egyéb szennyeződéstől, majd szárítsa meg. A jobb kötés érdekében a sérülés környékét dörzsölje át csiszolópapírral vagy drótkefével. Melegítse a kipufogót néhány percig. Áztassa rövid ideig a kötést meleg vízbe, hogy rugalmas legyen. Tekerje fel szorosan a kötést a javítandó területre úgy, hogy a széleket legalább 2 cm-rel átfedje. Szorosan helyezze fel a rögzítőhuzalt a kötés rögzítéséhez. Járassa óvatosan a motort 20 percig, vagy vezessen óvatosan, amíg a kötszer megköt és megköt.. Használat után alaposan mossunk kezet. A terméket csak a kipufogó dob sérülésire használja!
2.300 Ft