Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

K2 termékek

Rendezés:

Booski 106 állatszőr eltávolító kefe

A Booski Car Care Pet Hair Removal egy gumikefe, amelyet az állatok szőrének hatékony és gyors eltávolítására terveztek a járművek textil kárpitjairól, pl. szőnyegek, ülések, csomagtér, stb. Szövettel érintkezve a létrejövő elektrosztatikus töltés elvét alkalmazza, a beszorult hajat és szőrszálakat a kefe gumisörtéi vonzzák, amelyeket kézzel könnyen eltávolíthatunk.
4.990 Ft

K2 Balsam Liquid Wax folyékony viaszbalzsam ragyogást ad és védi a fényezést K010M 700ml

A K2 BALSAM egy könnyen használható balzsam formájú festékviasz. Fényt ad, visszaadja a természetes színt és fényt. Megvédi a felületet az időjárási viszonyok káros hatásaitól, melynek köszönhetően a lakk hosszabb ideig megőrzi vonzó megjelenését

A K2 BALSAM könnyen használható. Nem igényel nagy erőfeszítést a polírozás. Minden típusú, normál és fémes festékhez készült. Különösen ajánlott régebbi, fénytelen lakkokhoz. Tökéletesen helyreállítja az akril lakkokat.

Használat előtt rázza fel. Vigye fel a terméket egy puha ruhával az előzőleg lemosott, száraz karosszériára. Ezután fényesítsük a felületet, amíg fényes nem lesz.

MEGJEGYZÉS: Ne használja forró felületen

2.480 Ft

K2 Ultra Wax polírpaszta, polírozó wax szivaccsal 250 gr. K073 K2

A K2 ULTRA WAX egy kiváló minőségű, univerzális paszta formájú keményviasz, amely minden típusú lakkhoz (közönséges, fémes, gyöngyházfényű stb.) készült, amellyel polírozhatja és megőrzi autója karosszériáját.

A speciálisan kifejlesztett formula természetes CARNAUBA viaszt és polimer nanorészecskéket egyesít. Ez a kombináció egy szigetelő réteget hoz létre a lakk felületén, amitől a fényes és a hidrofób hatás több mosás után is megmarad.

A K2 ULTRA WAX viasszal védett karosszéria tökéletesen megbirkózik az időjárási viszonyok káros hatásaival, mint az UV sugárzás és a savas eső, és véd az útszennyezés ellen.

A legjobb vizuális hatás érdekében javasoljuk a lakk alapos tisztítását a termék felhordása előtt.

2.900 Ft

K2 Felix felni kerék tisztító spray 750ml K167M

A K2 FELIX egy hatékony termék, amely biztonságosan behatol, feloldja és alaposan eltávolítja a legnehezebb, mélyen lerakódott szennyeződéseket is a felnikről és a kerékagykupakokról.

Mély fényt ad a megtisztított felületeknek, hogy újra úgy nézzen ki, mint az új. Különösen ajánlott alumínium felnikhez. Biztonságos a gumik számára.

Az egyedülálló formula védőréteget hoz létre a felni felületén, amely megvédi a korróziótól és megkönnyíti az újratisztítást.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Vigye fel a terméket a tisztítandó felületre. Várjon 10 percet. Körkörös mozdulatokkal távolítsa el a makacs szennyeződéseket puha kefével vagy ruhával. Alaposan öblítse le vízzel.

2.490 Ft

K2 polírpaszta, polírozó wax szivaccsal 250 gr. K004 K2

 • Leírás

  A K2 TURBO piacvezető polírózó anyag a hasonló termékek között Lengyelországban. A terméket 30 országban értékesíti a gyártó, így milliók tesztelik Európa-szerte. 

  Speciális K2 nanorészecskéket tartalmaz, melynek köszönhetően könnyedén eltávolítja a kisebb karcolásokat, időjárás okozta szennyeződéseket, olajos és zsíros foltokat, aszfalt és rovarmaradványokat. Könnyen felhordható, nem igényel komolyabb erőkifejtést, mégis hatékonyan dolgozik.

  Ragyogó fényt ad a karosszériának, minden típusú festékréteghez ideális: akril, metálfény és gyöngyház fényezéshez szintén. 

  Használata:

  1. Mossa le és szárítsa meg a karosszériát.

  2. Körkörös mozdulatokkal, egy puha rongy vagy pamut ruha segítségével hordja fel a felületre.

  3. Száradás után polírozza fényesre a karosszériát egy puha és tiszta ronggyal.

3.490 Ft

K2 pillanatragasztó gyorsjavításokhoz B999 (1 db!)

Gyors ragasztó műanyaghoz, fához, gumihoz, bőrhöz, kartonhoz, üveghez és kerámiához.

Használata: 

 • Ragasztandó felületeknek száraznak, zsír és pormentesnek kell lenniük
 • Cseppentsen az egyik felületre, majd nyomja össze a másik ragasztandó oldallal
 • 10-15 másodpercig tartsa mozgatás nélkül és kész a ragsztás
300 Ft

K2 szivacs, autómosó szivacs kétoldalas kialakítással M462

Kivételesen nedvszívó szivacs kézi mosáshoz.

A szürke oldal puha és általános karosszária, üveg, műanyag és gumi mosásra szolgál.

A fehér oldal erősebb szerkezetű, és ennek következtében tökéletesen eltávolítja a makacs szennyeződéseket, például a kátrányt vagy a rovarokat.

1.790 Ft

K2 LETAN bőr ápoló folyadék 250 ML K202

Tisztítja és védi a bőrt

Tisztít, hidratál és véd minden különböző típusú bőrből készült elemet, színtől függetlenül. A gyengéd tisztító komponensek eltávolítják a foltokat és a szennyeződéseket. Impregnálja a bőr felületét, védi a kiszáradástól és a repedéstől.

A bőr kellemes tapintásúvá válik, ellenáll a szennyeződéseknek és a nedvességnek. Többek között ápolására is használható kabátok, kabátok, nadrágok, kézitáskák, kesztyűk, bútorok, autókárpitok stb.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Használat előtt végezzen tesztet egy nem feltűnő helyen.

Vigyen fel vékony réteget a krémből a bőrfelületre szivaccsal vagy kendővel.

Száradás után enyhén törölje le egy ronggyal.

3.250 Ft

K2 Letan Cleaner bőr tisztító folyadék 250ml K204

A K2 Letan Cleaner egy hatékony és kényelmesen használható szer az autóban található természetes és műbőr gyors tisztítására. Jól használható régebbi kárpitozással, nagy vagy közepes szennyezettséggel, új, enyhén szennyezett felületek felfrissítésére. Könnyen eltávolít minden szennyeződést, beleértve a régi és makacs foltokat is. Megszünteti a zsíros, ragyogó bőr hatását, helyreállítja a rugalmasságot és a természetes, vonzó megjelenést. Minden bőrszínhez alkalmas. Használható kárpitok, kormánykerék, cipők és bőr kiegészítők tisztítására. Kényelmes és könnyen használható folyadék formájában kínáljuk szórófejjel.  Puha mikroszálas kendőt használjunk.
2.600 Ft

K2 POLO PROTECTANT MATT műszerfal ápoló és műanyag részek karbantartására folyadék 250ml K412

A K2 POLO PROTECTANT MAT egy nagyon hatékony tejszerű folyadék  a műszerfal  és műanyag részek ápolására. Visszaállítja az eredeti, matt megjelenést anélkül, hogy túlzott fényt kelt volna. Ennek köszönhetően csökkenti a zavaró fényvisszaverődések megjelenését, különösen napsütéses napokon. UV szűrővel rendelkezik, amely megvédi a műszerfalat a napfény hatására bekövetkező fakulástól. Hosszan tartó friss illatot hagy maga után

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Használat előtt jól rázza fel.

Permetezzen a felületre 25 cm távolságból, vagy vigye fel a terméket közvetlenül a kendőre. Óvatosan töröljük  szárazra  mikroszálas kendő segítségével.

1.490 Ft

K2 Vizio Plus szélvédő vízlepergető folyadék K510

LÁTHATATLAN TÖRLŐ

VIZIO PLUS

Űrtartalom: 200 ml

A termék speciális nanorészecske-hidrofób rétege biztosítja a problémamentes vízelvezetést az ablakokon 55 km/h feletti vezetés közben.A szélvédőről az eső cseppek lefolynak.

Megvédi az ablakokat és a fényszórókat a portól és az útszennyezéstől. Télen megkönnyíti az ablakok jégtisztítását. Láthatatlan ablaktörlő folyadék K2 VIZIO PLUS

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Vigye fel a terméket tiszta és száraz ablakokra és fényszórókra,

Az üvegen mentesnek kell lennie az automata autómosók viaszmaradványaitól, az út szennyeződésétől és egyéb szennyeződésektől, mivel ezek fényvisszaverődést okozhatnak.

Hagyja a terméket megszáradni a felületen, majd vigye fel újra.

Törölje le a felesleges terméket egy tiszta és vízzel enyhén megnedvesített ruhával.

A legjobb hatás elérése érdekében néhány havonta ismételje meg a kezelést.

2.200 Ft

K2 LAMP PROTECT fényszóró lámpa védőbevonat K530

A K2 LAMP PROTECT egy tartós védőbevonat műanyag és üveg reflektorokhoz. Megakadályozza a lámpák sárgulását és elhomályosodását. Védelmet nyújt az UV sugarak káros hatásai ellen. Tisztán tartja a lámpa felületét, taszítja a vizet és megkönnyíti a szennyeződések eltávolítását. Megvédi a fényszórókat a könnyű karcolásoktól.

A K2 LAMP PROTECT bevonat kemény, 100%-ban átlátszó védelmet hoz létre, amely a felhordástól számított 1 évig tart. Felújított és új fényszórók védelmére egyaránt ajánlott.

A K2 LAMP PROTECT a legjobb védelem a frissen regenerált fényszórók számára.

K2 Lamp Protect bevonat 10 ml;

Használati útmutató:
1. A reflektor felületét le kell mosni és szárítani.
2. Sérült reflektorok esetén a felhordás megkezdése előtt fényesítse át a lámpákat K2 Lamp Doctor pasztával, majd zsírtalanítsa a felületet
3. Rázza fel az üveget, és vigye fel a K2 Lamp Protect-et
4. Kenje fel a terméket a felületre, és hagyja hatni kb. 5-10 percig.
5. Polírozza le a felületet mikroszálas kendővel,
6. A maximális védelem érdekében az első réteg felvitele és polírozása után várjon kb. 30 percet, és vigye fel a másodikat.
7. A következő 7 napon (amíg a bevonat teljesen megszilárdul) ne mossa le az autót semmilyen vegyszerrel. Alkalmazza árnyékban és fűtetlen felületre.

3.300 Ft