Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mammooth

Rendezés:

Szélvédő takaró dér, hó és jég elleni védelem, 110 cm magas, Mammooth MMT CP10014

Anyag:
polipropilén szövet (100% poliészter)


Mérete:
ablak mérete: 110 cm (magasság), 145 - 165 cm (szélesség)

Nagyon praktikus védő, mely a szélvédőt, oldalsó ablakokat és a tükröket is védi a dértől, jégtől és hótól, amikor parkol a kocsijával. Ezen kívül gátolja a zárak befagyását. A védő jól fogja védeni a kocsi megadott részeit, Önnek pedig kényelmet és komfortérzetet biztosít. Spórolja meg az időt, kerülje el a fáradságos jégkaparást, és tartalékolja az energiáját egész napra – alkalmazza a Mammooth védőt. Magas minőségű SPUNBOND anyagból készült, egyenesen Németországból – nagyon erős, tartós, és mindenekelőtt olyan anyag, mely nem fagy oda. A kocsihoz gyengéd anyag nem okoz károkat, és nem karcol ablakokat. Nagyon könnyű feltenni és levenni, könnyű tisztítani. Az Ön kocsijának és az Ön érdekében! Nemcsak a szélvédőt, hanem két oldalsó ablakot és a tükröket is védi, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy megfelelően lássuk az utat. A védőt nagyon könnyű feltenni és levenni, a rögzítésekor rá kell csapni az elülső ajtót, és fel kell tenni az oldalsó füleket a tetőhöz és a kocsi ajtajához. 

Több szezonban használható termék, melynek funkcionalitását az év minden időszakában értékelni lehet. Télen véd a hótól, dértől és jégtől, ráadásul nem fagy oda. A nyári szezonban sikeresen védi az ablakot a sérülésektől, melyeket többek között a madarak okoznak, illetve a lehulló falevelek. A dérvédőnek köszönhetően nem kell minden nap leseperni a havat a kocsijáról – elég, ha lerázza a havat egy kézmozdulattal, nem kell kaparnia az ablakokat, hogy eltávolítsa a deret. A védőnek köszönhetően a mindennapi feladatok sokkal gyorsabban fognak menni. 

A dérvédő fekete színű, mely tökéletesen passzol mindenféle és minden színű kocsihoz. Elegánsan néz ki, kellemes a szem számára és rendkívül esztétikus. Praktikus, gátolja a piszkolódást, és bármilyen szennyeződések alig látszanak meg rajta. A termék könnyen tisztítható – a védőt 40 fokos vízben lehet mosni. A termék környezetbarát, jó felhasználási tulajdonságokkal járnak (kopás-, dörzsölés-, szakadásállóak), minek köszönhetően tartósak, és sok időn keresztül használhatóak. A termék a legmagasabb elvárásokkal rendelkező ügyfeleknek is megfelel. Többször használatos termék. Univerzális méretben készült – alkalmazható a járművek  többségében. 

5.990 Ft

Antisztatikus szalag, áramlevezető gumiszalag MMT O176 PA100

Ismeri Ön is azt az érzést, amikor a járműből kiszálláskor, után az autó fémrészéhez érve "megráz" bennünket? Ennek kiküszöbölésére gyártja a lengyel gyártó ezt a terméket, melyet a jármű alján (általában hátul) érdemes egy fém alkatrészhez csavarozni. A gumiszalag levezeti a feszültséget, meggátolva a kellemetlen érzést, amelyet a műszálas ruhák és az üléshuzat találkozása okoz.

Hossza: 45 cm

M6-os csavarral (tartozék) rögzíthető

1.600 Ft

Gyertyakulcs, csőkulcs 16 mm-es, MMT A169 010

16 mm-es gyertyakulcs, erős és strapabíró anyagból

Cső hossza 28 cm, a fogó keresztszár hossza 13 cm

Minőségi lengyel termék

1.800 Ft

Opel Zafira A gumiszőnyeg készlet, méretpontos (T98 alvázkód) 1999-2005, A040542759

Lengyel gyártmányú gumiszőnyeg készlet, méretpontosan illeszkedik a jármű padlóformájához. 

Magas minőségű gumialapanyagból készítik, ennek ellenére nincs kellemetlen szaga az utastérbe helyezve sem.

15.209 Ft